Mángoldfőzeléket tejszín nélkül hogy tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Nagyon sok mángold termett és szeretnék belőle főzeléket csinálni, de a netes recept tejszínt ír hozzá (a lisztes rántáshoz). A tejes dolgoktól viszont ég a nyelőcsövem nyálkahártyája, vagy gyomorrefluxom van nem tudom, nem voltam vele orvosnál, de ha tejes, vagy zsemlemorzsában sült ételeket eszem akkor előjön ez az enyhe égő érzés. Szóval, hogy kell csinálni rántást tejszín nélkül. Erre vagyok kíváncsi.2011. júl. 27. 15:23
1/3 anonim válasza:
Esetleg rántás nélkül, pürésített krumplival. A babáknak ís úgy szokták, amíg nem ihatnak tejet...
2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen, akkor megpróbálom így ahogy írod.
2011. júl. 27. 15:58
3/3 anonim válasza:
lisztet simára keversz vízzel (tejföl sűrűségűre), és ezzel behabarod a főzeléket. ha esetleg aggódsz a csomók miatt, egy kis szitaszűrőn keresztül engedd bele.
pár percig főzöd, amikor már puffog, akkor jó.
a refluxnak pedig járj a végére, mert sok kellemetlenséget okoz.
napi egy szem gyógyszerrel kiválóan kezelhető.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!