Natúr joghurttal, tejszín nélkül lehet vhogy eperfagyit készíteni?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Igazi "habos" fagyit szerintem nem, de olyant már csináltam, hogy natúr joghurtba kevertem gyümölcsvelőt ( csak villával összetört epret, málnát), vagy leturmixolt gyümölcsöt. Beleöntöttem tupperware jégkrémformába, és lefagyasztottam. Egészen finom volt és kalóriaszegény. :-)
Ha nincs ilyen formád, akkor vékony karcsú pohár is megfelel, és amikor már kezd fagyni, akkor szúrj bele egy pácikát vagy kiskanalat, hogy ne merüljön el benne teljesen.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szia!
Én jégkrémet szoktam így készíteni.
Natur joghurt + gyümölcs turmixolva + méz és/vagy vaniliáscukor + pici víz - jól összekeverve, bele a jégkrémformába, és be a mélyhűtőbe.
A család szereti, főleg a gyerekek. :)
Üdv!
Ui.: nem krémes fagyi állagú, hanem inkább "calippo" szopogatós jégkrém állagú lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!