Lefagyaszthatom a finomfőzeléket?
Figyelt kérdés
Úgy értem, nyilván lefagyaszthatom :=), de ehető marad, ha majd kiengedem?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 12. 20:21
1/8 anonim válasza:
Ha nem süritetted még be, akkor igen, de a rántás/habarás a felolvasztás után legtöbbször elég furcsa állagú lesz.
2/8 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van, én egyszer tökfőzeléket fagyasztottam le és kiolvasztás után kettévált a víz, meg ilyen túrószerű lett a habarás, úgyhogy kiöntöttem.
3/8 A kérdező kommentje:
Természetesen teljesen készen van :( Ebédről maradt meg.
2010. júl. 12. 21:01
4/8 anonim válasza:
Ne fagyaszd le,hanem holnap készíts belőle levest. Öntsd fel vízzel. Először csak kevéssel,keverd símára a levét. Sózd és fűszerezd meg, ha már felforrt a víz,akkor ha kell,tegyél rá vékony rántást,és főzz bele tésztát. Ha szeretitek,tejfölt is tehetsz bele.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen, akkor leves lesz belőle!
2010. júl. 12. 21:23
6/8 anonim válasza:
Dobd ki a francba.A finomfőzelék még egyszer is sok..
7/8 anonim válasza:
nem muszáj leves...keverd össze kifőtt tésztával + reszelt sajttal esetleg még némi baconnel, tedd kivajazott tepsibe, a tetejére is sajt és süsd ki (kis tészta főzővíz valószínűleg kell majd bele, hogy krémesebb legyen vagy egy kis tejföl)
8/8 A kérdező kommentje:
Na, a férjem vétózott: holnap is finomfőzeléket akar ebédelni :=), nem lesz leves, sem más belőle.
Köszönöm a válaszaitokat!
2010. júl. 12. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!