Ti hogy készítitek a borsófőzeléket? Tegnap a fejemhez kaptam hogy én túlbonyolítom, tényleg? Van egyszerűbb módja is?
Én úgy szoktam hogy a borsót felrakom főzni cukros-sós vízben. Közben olajon 6 evőkanál lisztet megpirítok,felöntöm a kész borsónak a levével és csomómentesre keverem. Ezt felöntöm fokozatosan tejjel kb 4-6 dl-vel és felforralom,ízesítem cukorral még és sóval ízlés szerint,majd a végén petrezselyem bele és a kész borsó,és finom nagyon. Mikor mondtam ezt ismerősömnek azt mondta túl van ez bonyolítva,hogy ő egy lábosban megcsinál mindent,nem értem mire gondolt.
A másik kérdés hogy ma reggel bontottam ki a kávémhoz a tejszínhabot és nem akart jönni belőle olyan volt mint mikor kifogy a tejszínhab csak prüszkölt. Mikor felráztam mintha az üvegbe egybe lett volna a cucc. Ízre is nagyon undorító olyan hányás íze van,most meg se tudtam inni a kávém:/ szavatosságra 2013 van írva,végig hűtőben volt mi lehet vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!