Borsófőzeléket főzök, fagyasztott borsóból. Már biztos fől 1 órája de nagyon kemény. Mit csináljak vele, hogy megpuhuljon?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mitől kemény? Máskor pillanatok alatt megfől!2011. dec. 15. 13:21
1/7 anonim válasza:
Hát ez igen érdekes , általában a borsó már a felengedés pillanatában szinte puha, nem lehet hogy túl vén volt amikor eltetted? (persze ha magad fagyasztottad le)
2/7 anonim válasza:
Szódabikarbónát tegyél bele.
Biztos jó öreg, vacak kínai borsó.
3/7 A kérdező kommentje:
Boltban vettem.
Megpróbálom a szódabikarbónát. Köszi!
2011. dec. 15. 13:41
4/7 A kérdező kommentje:
Már a borsó is kínai! Frászt kap az ember! Múltkor tv-ben mutatták, hogy lehet tojást előállítani, persze kínában.
2011. dec. 15. 13:43
5/7 anonim válasza:
A borsó főzéskor az elején puhul, utána viszont keményedik, ha tovább főzöd. Egyszerűen túlfőzted.
6/7 anonim válasza:
Én nem is főzöm olajon párolom pár perc alatt puha lesz akkor hintem lisztel utánna felengedem fele tej fele viz felfőzöm izesitem és kész, a héten csináltam és nagyon finom lett.Viszont csak zsenge borsót szabad venni, mert a nagyszemü az általába velő borsó és az az istennek se puhul meg inkább kihullik a héjából ami kemény marad.
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a borsó rögtön puha, már sokszor főztem. De csak most volt ilyen kemény. Köszi mindenkinek a választ!
2011. dec. 15. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!