Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Üveges zöldborsóból mit lehet...

Üveges zöldborsóból mit lehet főzni? Lehet belőle csinálni borsólevest vagy borsófőzeléket?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet, én mindig olyanból csinálok, te miből szoktál?
2011. márc. 2. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
És nem kell főzni mert készre van főzve és a levét ne öntsd ki.
2011. márc. 2. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Még sosem használtam ilyet. Mindig volt otthon borsónk, így nyáron friss borsóból főztünk, télen meg a fagyasztóból vettünk elő.

2011. márc. 2. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a világ legegyszerűbb kajája,ha nyűgös napja van a gyereknek.Csinálok egy rántást,beleöntöm a borsót,megfűszerezem,és öntök rá több-kevesebb vizet,attól függően,hogy épp levest,vagy főzeléket szeretnék csinálni.
2011. márc. 2. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Ja értem. Én úgy szoktam hogy a rántásra öntöm bele az üveget, borsót is, meg a lét is, és utána teszek még bele tejet és lisztet is, és így lesz finom íze, egyszer csináltam fagyasztottból, de annak hihetetlen vízíze lett, mivel nem a borsólét, hanem csapvizet öntöttem ugye bele.. Szóval szerintem az üvegessel még jobb is.
2011. márc. 2. 20:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam csinálni egy világos rántást, pici fokhagymát, késhegynyi paprikát bele, ráöntök egy üveg zöldborsó konzervet levével együtt, két kanál cukor, deci tej, egyet rottyan és kész a főzelék.

Max. 10 perc.

2011. márc. 2. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
keress rá guglin a borsópörköltre. egész jó kaja
2011. márc. 2. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim válasza:
71%
Kiváncsi leszek borsófőzelék válaszára is!
2011. márc. 2. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
62%
Én a levét sosem használtam fel, - ízlés dolga -, mert én mindig kiéreztem rajta a tartósítószer ízét, ezért előtte leszűrtem.
2011. márc. 3. 08:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy a lényeg, hogy már ne főzd tovább, mert "vissza keményedik". Épp csak átmelegedjen a rántásban.
2011. márc. 3. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!