Borsófőzeléket lehet fagyasztani? Nem romlik az állaga kiengedéskor?
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 20:52
2/7 anonim válasza:
Ha liszt van benne akkor nem tanácsos,kiengedés után elég gusztustalan,csomókban van benne a liszt,elkeverni sem tudod.Főzeléket mi soha nem fagyasztunk,lehet van valami trükkje.
3/7 anonim válasza:
A liszt miatt tényleg nem jó. Sajnos minden lisztes habarás, rántás furcsa, csomós állagúvá válik fagyasztás után.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. okt. 7. 07:45
5/7 anonim válasza:
Tapasztalat:
Lehet, de kicsit romlani fog az állaga, az íze viszont ugyan úgy jó.
Cs.
6/7 anonim válasza:
Amikor kienged a főzi, keverés közben forrald fel. Olyan, mint a friss.Ha csomós, akkor eredetileg is az volt.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi! végül lefagyasztottam. nem volt csomós :)
2010. okt. 7. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!