Te hogyan készíted el a marhapörkőltet?
Dehogynem 6-os,ennél csak belőle,mert én a Tiédből nem az biztos,ment a piros kéz:)
Falun így szokás,bocsi,ha nem ettél még finomat,egyed a rosszat,ennyi!!!!!!!!!!!
Egyetértek a 11-el! Valóban a falusi konyhákon még tudják, hogyan hogyan kell megfőzni bizonyos kajákat ahhoz, hogy a magyar konyha hagyományos ízei kerüljenek az asztalra.
:D
Csak azt nem értem, hogy ez a 83 %-os honnét veszi magának azt a bátorságot, hogy ilyen hangnemben szóljon akárkihez, aki esetleg másként süt-főz valamit, mint amit ő szokott. Vettétek már észre, milyen mocskos szája van?
Olvasgatok.
Vallom, hogy a főzés mindenkinek egyéni attrakció, az ízlés nem vitatéma, mindenkinek a maga főztje az etalon, de a "fogadatlan prókátortól" valami felzizzent bennem.
A véleményem: (miután szólásszabadság van)
A 83%-os válaszoló nagyon korrektül, (kvázi, profin) leírta a marhapörkölt receptjét, a kérdésre válaszolva.
Erre, az "ügyvéd" által képviselt válaszoló, -aki szintén leírta a saját formációját, azzal is egyetértek a "zöldségeken" kívül- "fúúúúúj"-jal végezte. Na ez ami nem illik.
Van szerencsém -virtuálisan- ismerni a 83%-ost, tudom, hogy nem reagált volna így, ha nincs a a fúj-ozás. Emellett egy jól főző, nem "nyeretlen kétéves" háziasszonyról van szó.
Nem tisztem megvédeni, hiszen...
De megkérnék minden kommentelőt, hogy, ne legyen a főző oldal hasonló a politikaihoz, tanuljunk egymástól, ne egymás ellen dolgozzunk.
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!