Sütötöknek valo tököt lehet-es, es hogyan lehet lefagyasztani? Fagyasztottatok mar le?
ja, ezt nem irtad.
állitólag, de én még nem próbáltam át kell mosni 3 hetente konzervánszos vizzel, és ha minden igaz, nem fog megrohadni.
esetleg nézelődj a neten, hogy lehet nyersen tárolni.
Ha szeretitek kitűnő krémlevest is lehet belőle csinálni, arra is érdemes felkockázva egy adagot lefagyasztani.
a reszeltre is van receptem, kis tökös lepénykék forró olajban kisütve, fahéjas porcukorral.ha érdekel bővebben is leírom. ezt is lehet a fagyóból elővett reszelt tökből télen egy vacsorára a gyerekeknek elkészíteni.
Köszönöm, igazan nagyon kedves vagy, de ne faradj.
Többfele dieta (epe: nem jo a nagyon olajos, sem a tejszines-tejfeles kremleves, tejallergia) mellett a ferjem nem vevö az ujdonsagokra (amugy en egy falatot megkostolnek, mert jol hangzik:), gyerekek leutanozzak, igy jo, ha sütötök formajaban a kisbabanak majd. :)
De nagyon aranyosak vagytok, meg egyszer mindenkinek köszi a sok jo ötletet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!