Tojásfehérjét érdemes lefagyasztani?
Figyelt kérdés
Fel lehet verni utána habnak, vagy egyáltalán felhasználható utána?2012. jan. 23. 23:19
1/6 anonim válasza:
természetesen, fagyasztva korlátlan ideig eláll és felengedve ugyan olyan jó hab készíthető belőle, bár már nem áll el olyan sokáig
2/6 anonim válasza:
de elotte sozd meg egy kicsit kulonben nyulos lesz ha kiolvasztod
3/6 anonim válasza:
Soha nem sózom meg,és nem lett nyúlós. Kiengedés után ugyanolyan,mint frissen.
4/6 anonim válasza:
Megsózni felesleges, análkül is teljesen normális lesz kiolvasztás után, mindenre haszalható ugyanúgy, mint a friss.
De lefagyasztáskor ird rá az üvegre vagy amiben fagyasztod, hogy hány tojásfehérj ven benne, mert késöbb nem fogd tudni.
Én már legalább 20 éve fagyasztok le rendszeresen tojásfehérjet meg sárgáját is, ha van feleslegben.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi! Az mit jelent, hogy nem áll el sokáig? Azért 1-2 napig jó úgy is, ha össze van sütve valamivel?
2012. jan. 24. 21:45
6/6 anonim válasza:
Nekem soha nem volt különbség a lefagyasztott meg friss tojásfehérjéböl vert habbal. A felvert habot nyersen nem lehet napikig tartani, ha meg süteményen megsütöd vagy kifözöd (madártejnél), akkor ugyanúgy lehet tárolni, mint máskor. De ilyen édességeket eleve nem tart az ember sokáig, pár napig meg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!