Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van egy csomó ubim, amit...

Van egy csomó ubim, amit szeretnék lefagyasztani. Szeletelés után besózzam, kicsavarjam, vagy csak egyből tegyem a mélyhűtőbe?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 17:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Nem igazán jó ha lefagyasztod az uborkát mert mikor kiolvad akkor löttyedt lesz és olyan lesz mint a gumicukor . Szerintem ragd el inkább savanyúságnak .
2012. júl. 3. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Nyugodtan fagyaszthatod. nem szabad besózni, majd amikor télen előveszed, de akkor is minimálisan.ne várd meg most míg levet engedd, gyorsan tedd a fagyasztóba adagonként.

télen csak sós-cukros-ecetes lébe kell tenni.

egy tanács. ne hámozd le teljesen a héját, csak csíkosra. így egy kicsit összetartja és guszta is.

jó pár adagot szoktam én is fagyasztani. ja és, ha lehet ne legyen túl magos, az tényleg megplöttyedhet, mert már túlérett.

2012. júl. 3. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lepontozók szerint haszontalan a válaszom, vajon miért lehet kapni télen fagyasztott uborkát a mirelitpultokban???

Csak gratulálni tudok a jóindulathoz...!

2012. júl. 3. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Télen gyorsfagyasztott uborkát kapsz és az más mint ha te fagyasztod le fagyasztóládában . Amúgy vannak olyan szegény fogyatékosok akiknek ez a "hobbijuk" hogy lepontozzák a másikat . Én már nem is foglalkozok az ilyenekkel mert én segíteni szoktam ide járni nem az ők gyerekes játékaikkal foglalkozni
2012. júl. 3. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 A kérdező kommentje:
Jajj, szerintem én pontoztalak le, pedig nem akartam!!! Épp ellenkezőleg! Hasznos volt a válaszod!!!! Ne haragudj!!!
2012. júl. 3. 18:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi-nyugi!

Tudod, hogy lepontozós hülye-gyerek járt erre.

Adtam nektek zöld-kezecskét, mert én ezt még nem ismertem, az idén majd én is rakok el télire ubit!

2012. júl. 3. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan lehet lefagyasztani! Mi évek óta szoktunk. Nem szabad besózni, majd ha kienged akkor kell egy kicsit.

Igaz hogy kicsit löttyedt lesz, de engem nem zavar, örülök amikor valami fincsi kajához tudok télen is uborka salátát készíteni.

2012. júl. 3. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A gyorsfagyasztott uborkára reagálnék.Ipari módon gyorsfagyasztani egyikőnk sem tud, akkor hiába lenne minden, amit fáradságos, de hasznos munkával elteszünk a fagyasztóba..Így, vagy úgy, de én meg vagyok elégedve a magam által lefagyasztott, télire elmentett zöldségekkel, legalább 20 éve. és mégcsak nem is blansírozom, mert rájöttem, anélkül is tökéletes...
2012. júl. 3. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 A kérdező kommentje:

Na, kész is vagyok. Lett 4 nagy zacsival. Meghámoztam, szeleteltem, bezacsiztam, kilapítottam. Nem sóztam, nem facsartam. Remélem fini lesz télen!

Majd még teszek el.

Köszi a segítséget! :)

2012. júl. 3. 19:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor lesz jó, ha amikor fel akarod használni, akkor NEM olvasztod ki elöre, hanem megcsinálod a salátalevet és a FAGYOS uorkát teszed bele, ott olvasztod ki. Igy semmi különbség sincs a frisshez képest.
2012. júl. 3. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!