Van egy csomó ubim, amit szeretnék lefagyasztani. Szeletelés után besózzam, kicsavarjam, vagy csak egyből tegyem a mélyhűtőbe?
Nyugodtan fagyaszthatod. nem szabad besózni, majd amikor télen előveszed, de akkor is minimálisan.ne várd meg most míg levet engedd, gyorsan tedd a fagyasztóba adagonként.
télen csak sós-cukros-ecetes lébe kell tenni.
egy tanács. ne hámozd le teljesen a héját, csak csíkosra. így egy kicsit összetartja és guszta is.
jó pár adagot szoktam én is fagyasztani. ja és, ha lehet ne legyen túl magos, az tényleg megplöttyedhet, mert már túlérett.
Ha a lepontozók szerint haszontalan a válaszom, vajon miért lehet kapni télen fagyasztott uborkát a mirelitpultokban???
Csak gratulálni tudok a jóindulathoz...!
Nyugi-nyugi!
Tudod, hogy lepontozós hülye-gyerek járt erre.
Adtam nektek zöld-kezecskét, mert én ezt még nem ismertem, az idén majd én is rakok el télire ubit!
Nyugodtan lehet lefagyasztani! Mi évek óta szoktunk. Nem szabad besózni, majd ha kienged akkor kell egy kicsit.
Igaz hogy kicsit löttyedt lesz, de engem nem zavar, örülök amikor valami fincsi kajához tudok télen is uborka salátát készíteni.
Na, kész is vagyok. Lett 4 nagy zacsival. Meghámoztam, szeleteltem, bezacsiztam, kilapítottam. Nem sóztam, nem facsartam. Remélem fini lesz télen!
Majd még teszek el.
Köszi a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!