Van egy csomó ubim, amit szeretnék lefagyasztani. Szeletelés után besózzam, kicsavarjam, vagy csak egyből tegyem a mélyhűtőbe?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 17:06
11/13 anonim válasza:
Legközelebb ne hámozd meg,mert úgy sokkal finomabb és nem plöttyed meg annyira.
12/13 anonim válasza:
Én is úgy írtam, hogy csíkosra hámozom, sokkal jobb tartása marad. szívem szerint én sem hámoznám meg egyáltalán, csak a páromnak nem tetszik úgy,szóval közös megegyezéssel jött létre a csíkos uborka:)
De azért Kedves Kérdező, ne aggódj, finom lesz majd a télen az uborkasalátád.
13/13 anonim válasza:
Kedves kérdező milyen volt az uborka télen amit lefagygasztottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!