Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van egy csomó ubim, amit...

Van egy csomó ubim, amit szeretnék lefagyasztani. Szeletelés után besózzam, kicsavarjam, vagy csak egyből tegyem a mélyhűtőbe?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 17:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Legközelebb ne hámozd meg,mert úgy sokkal finomabb és nem plöttyed meg annyira.
2012. júl. 4. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is úgy írtam, hogy csíkosra hámozom, sokkal jobb tartása marad. szívem szerint én sem hámoznám meg egyáltalán, csak a páromnak nem tetszik úgy,szóval közös megegyezéssel jött létre a csíkos uborka:)

De azért Kedves Kérdező, ne aggódj, finom lesz majd a télen az uborkasalátád.

2012. júl. 4. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező milyen volt az uborka télen amit lefagygasztottál?
2013. júl. 27. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!