Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Paradicsom ivólé készítésénél...

Paradicsom ivólé készítésénél hogyan kell a nátrium benzoátot használni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Literenként egy kiskés hegyével tegyél bele amikor felfőzöd.

paradicsombefőzésnél így szoktuk, még anno a szalicillal is.

az ízén nem érződik, de egyfajta biztonságot ad, hogy tényleg elálljon a télen.A tartósítóellenesek kíméljenek meg, a kérdésre válaszoltam:)

2012. szept. 5. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon jól írta az első literenként egy késhegynyit beletenni amikor felforralod.
2012. szept. 5. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 mustafa33 ***** válasza:
0%
Legikább sehogy.
2012. szept. 6. 02:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!