Nátrium-benzoát vagy szalicil?
Figyelt kérdés
Télire tennék el lecsót, melyikkel tartósítsam?2011. aug. 17. 17:38
1/4 anonim válasza:
én évek óta nátrium-benzoátot használok, meg nem mondom miért. ez lett a szimpatikusabb:))
nincs mellékíze, igaz nagyon keveset teszek egy üvegre kb egy borsószemnyit.
2/4 anonim válasza:
előző vagyok, talán azért mert régen csak a szalicil volt,és amikor megjelent kiskereskedelmi forgalomban is ,akkor tértem át rá.
régen csak patikában lehetett kapni.
3/4 anonim válasza:
Én is a nátrium-benzoátot ajánlom!
4/4 anonim válasza:
Én soha nem használom egyiket sem, teljesen fölösleges, ha tisztán dolgozol, akkor nem romlik meg semmi tartósitószerek nélkül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!