11/27 anonim válasza:
Kérdező, ti meg ugorjatok már neki a pizzának, mert ki fog hűlni. :)
12/27 anonim válasza:
Megtudod mdérni egy spárgával is, vagy cérnával, köré teszed, a cérnát három felé osztod, és máris pontos szeleteket kapsz.
13/27 anonim válasza:
Vágnék egyet a kör közepétől a széléig. A vágás hosszát a késsel lemérve megkapnám a pizza sugarát. Az első vágástól indulva a kör szélén ekkora távolságban ejteném a következő vágást, és ezt ismételgetném, amíg hat egyforma szeletet nem kap! A harmadolás is egyszerű: minden második vágást kihagynék.
14/27 anonim válasza:
Nem értem...
Miért nem vágod 3 felé?
15/27 anonim válasza:
Azért nem vágja három felé mert troll. XD
16/27 A kérdező kommentje:
:) Ugye hogy nem is annyira egyszerű :D
2012. júl. 31. 16:23
17/27 A kérdező kommentje:
Azt hiszem rámutattam egy hiányosságra. :) Törvényt hozatok valahogy, elmegyek pizza szeletelésszabályosság ellenőrnek :D egész nap csak szúrópróba szerűen pizzákat rendelek és ellenőrzök :D Degeszre keresem és eszem magam :D Helyetteseket természetesen keresek :) Mivel nekem is kellene a szabadság :)
2012. júl. 31. 16:29
18/27 anonim válasza:
De teljesen egyszerű mert aki nem akad fenn pár valaton az egyszerűen 3 felé vágja és kész. Aki meg számolgatni akarja az eheti a hideg pizzát :D
20/27 anonim válasza:
Kijelölném a középpontját. Bármelyik széléről húznék egy vonalat hozzá, de csak addig és nem tovább. Elővenném a körzőmet, kinyitnám a középpont és egy kiválasztott pizzatészta-szél pont között lévő távolságra. Ebbe a pontba beleszúrnám a körzőt és a fenn említett távolsággal, kijelölném a következő pontot a pizzán. Abból szintén megismételném ezt a műveletet és így tovább, míg körbe nem érsz. Ha ezzel a módszerrel dolgozol, csak minden 2-ik pontnál vágj, akkor lesz 3 részre osztva!
Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!