Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye arról, hogy válás esetén a gyermek 1 hetet édesapukánál "éljen" egy hetet pedig édesanyukánál? Egyszóval a lényeg, hogy minden időt (ünnepek, szünetek stb) igazságosan megfelezzenek a szülök.
Azt nem tudom, hogy a bíróság megítél-e ilyet, de ha meg tudtok egyezni, akkor tökmindegy, mit ítél a bíróság (de gondolom azért kérdezed, mert nem tudtok megegyezni).
Az én szüleim 4 éves koromban elváltak, 16 éves koromig apu nevelt és anyuhoz mentem kéthetente hétvégén. 16 évesen kitaláltam ezt a rendszert, amit Te is mondasz, csak kéthetes periódusokban. Egy darabig élveztem, aztán úgy éreztem, sehol sem vagyok otthon... Egy hosszú nap után a suliból elindulva néha nem tudtam, most hova is kell mennem. Azóta se találom az "otthonom" úgymond, pedig már elköltöztem az összes szülőmtől. Szóval akármennyire is igazságosnak tűnik, a gyereket megviseli, pedig látod, nálunk én döntöttem így, és nem is voltam már annyira gyerek.
Próbáljatok valami mást kitalálni.
24N
Ez butaság.
Ennél sokkal jobb megoldás, hogy a gyerek lakjon az egyik szülőnél és akkor látogathassa meg a másik szülőt amikor csak akarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!