Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szilveszteri válás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilveszteri válás?

Figyelt kérdés
Hogy lehetséges az, hogy -nem vagyok tökéletes, nagyon nem- míg én nem akarok válni semmi áron (2 gyerekünk van), a feleségem el akar hagyni; sokat veszekedünk mostanában, a szokásos... minden rossz amit csinálok, én meg türelmetlen vagyok emiatt ... de bizonyára nem is tudnám jól leírni mi van, mert nem kívülről látom a dolgokat; de nem akarok válni! Van két gyerekünk, már csak miattuk sem. Mit tehetnék? Nagyon eltökélt...
2011. dec. 31. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Örülj neki, akkor legalább a perköltséget is ő fizeti.
2011. dec. 31. 17:12
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Első aztán rohadt sokat segített.... :(

Először is azt kéne letisztázni, hogy miért is akar válni? Mennyire biztos a dolgában? Mióta van terítéken a válás nálatok? Egy biztos. Ha a feleséged nem akarja már a házasságot megmenteni, akkor sok mindent nem tudsz csinálni. Nem látok bele az életetekbe, hogy mi minden történt addig, amíg erre az elhatározásra jutott. A gyerekeknek pedig jobb békességben csonka családban, mint veszekedésben de együtt. Sajnálom. :( Ha írsz bővebben, akkor talán tudok konkrét tanácsot is adni.

2011. dec. 31. 17:23
 3/11 A kérdező kommentje:

Inkább már csak az a kérdésem, hogyan lehetnék úgy öngyilkos, hogy ne fájjon, mert gyáva vagyok a halálhoz, de nélküle nem igazán tudok élni.

Vagy mi a fenét csináljak? Sokat veszekedtünk, és volt hogy megütöttem (igen, most mondhatjátok, hogy megérdemlem és leszólhat mindenki), de ki vagyok készülve.

Van egy csomó gyógyszer itthon, azt hiszem beveszem, mert most készül elmenni anyjáékhoz a gyerekekkel.

2011. dec. 31. 17:34
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Hozzátenném, ha egy nő elhatározza a válást, akkor annak NYOMÓS, jóvátehetetlen okai vannak.
2011. dec. 31. 17:39
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

Nézd, elhiszem, hogy nehéz, de tudd, hogy ha életben maradsz, még mindig van esélyed arra is, hogy újrakezdjétek a házasságotokat, és arra is, ha ő mindenképpen külön akar menni, hogy egyedül kezdd újra.

Megértem, hogy most mindent úgy látsz, hogy semminek sincs értelme, de nagyon kérlek, hogy ne engedj annak a negatív hangulatnak, ami benned van.

Ha úgy érzed, hogy segít, írj privátot, szívesen beszélgetek veled az este folyamán.

Üdv:

egy református lelkipásztor

(Ezt csak azért írtam ide, hogy tudd, hogy igyekszem segíteni, viszont azt is tudhatod, hogy semmiféle vallási elkötelezettséget nem jelent, ha megkeresel!)

2011. dec. 31. 17:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Nézd kérdező egy kis sztorit igazán írhatnál mert annak hiányában nem nagyon lehet okosat mondani....legalább nagy vonalakban...amúgy meg ne csinálj hülyeséget...egy nő miatt ne dobd el az életed inkább szedd össze a tökeidet és mutasd meg hogy nem vagy gyenge sz.ar a feleséged is felfog rád nézni hidd el...
2011. dec. 31. 18:08
 7/11 anonim ***** válasza:
En,ha a te helyedben lennek,megondolnam,hogy mi az oka annak hogy valni akar mindenaron a feleseged,es ha ugy gondolod hogy csak a te hibad,probaly javitani rajta.
2011. dec. 31. 18:46
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem teszem meg, annál jobban szeretem a gyermekeimet...

Igyekszem helyrehozni. Azt hiszem én rontottam el mindent az agresssziómmal és azzal, hogy megütöttem valaha is.

2011. dec. 31. 20:27
 9/11 anonim ***** válasza:

5. vagyok.

Nagyon örülök, hogy tudtál erőt meríteni, hidd el, sikerülhet!

Az már szintén jó dolog, ha látod, hogy hibáztál, ugyanakkor két fontos dolog: egyrészt minden elrontott dolgot helyre lehet hozni, ha tudjuk, hogy hol rontottuk el - és ereje van a bocsánatkérésnek.

Másrészt nem vagyok biztos abban, hogy "mindent" te rontottál el. Nyilván a párod szenvedhetett az agressziódtól, és nyilván az, hogy megütötted a feleséged, nem az adott helyzetben való szeretetedről beszélt, de azt gondolom, hogy egy kapcsolathoz is két ember kell, és egy kapcsolat elrontásához. Ha erre nyitott a párod, szeretettel javaslom, hogy csináljatok kettesben programokat, és főleg nagy beszélgetéseket.

Sok sikert!

2011. dec. 31. 21:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Családterepauta!!! Bár, ha agresszív voltál, azt nehéz megbocsátani. (Remélem, csak verbálisan, bár az is nagy károkat okoz az ember lelkében - néha nagyobbat, mint a fizikai.) Ő ezt a gyerekek miatt is teszi. Nem akarja, hogy ilyen légkörben nőjenek fel. Nagyon felelősségteljes a feleséged. Miért nem tanulsz meg relaxálni? Íratkozz be egy jóga tanfolyamra.
2011. dec. 31. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!