Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szilveszteri válás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilveszteri válás?

Figyelt kérdés
Hogy lehetséges az, hogy -nem vagyok tökéletes, nagyon nem- míg én nem akarok válni semmi áron (2 gyerekünk van), a feleségem el akar hagyni; sokat veszekedünk mostanában, a szokásos... minden rossz amit csinálok, én meg türelmetlen vagyok emiatt ... de bizonyára nem is tudnám jól leírni mi van, mert nem kívülről látom a dolgokat; de nem akarok válni! Van két gyerekünk, már csak miattuk sem. Mit tehetnék? Nagyon eltökélt...
2011. dec. 31. 17:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
27%

Előre is bocsánat, elfogult vagyok:

Nehogymár komolyan gondold ezt az öngyilkososdit... Apám is pár hónapja zokogva mesélte, hogy nem tud élni anyám nélkül, meg mi is költözzünk vissza, ert hiányzunk, meg ilyenek, erre most meg fogadott egy véreskezű ügyvédet, olyan keresetet írt, amiben egy szó sem igaz, minket, a gyerekeit is lejárat, és szabályosan ki akarja semmizni "élete szerelmét" holott anya rakott össze MINDENT 23 év alatt, ő meg csak élősködött rajta...

Ha tényleg meg akarod menteni a házasságodat, akkor változnotok kell, mind a kettőtöknek, de elsősorban leülni, és megbeszélni, kinek mi nem tetszik.

Sok sikert!

2012. jan. 1. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!