Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ilyen megkeseredettséget hozott elő belőlem a szüleim válása?
El kell fogadni a szülõk döntését!
Az apukad legalabb bevallotta és elismerte amit tett, nem gyava.
De az én férjem inkabb meg akar bolonditani mint, hogy bevallja van valakije.
Ettõl szörnyübb allapot nincs.
Szörnyüek lettek a férfiak.
De ne keseredjél el biztosan talalsz még rendes férfit, nem szabad igy hozzaallni a dolgokhoz.
Apám megcsalta, anyámat 3 nővel meg agresszív is volt folyton.
Anyu erre elvált és apám inkább felgyújtotta a lakást, hogy a vagyon ne legyen senkié.
Szerinted akkor neked problémád van? Nincs.
Örüljön, hogy anyud megkapta a házat. Nekünk most muszáj albérletbe lakni. Na ez az igazi probléma.
Ma 4:54-esnek! 24 éves koromig egyetemista voltam, koleszban laktam, ösztöndíjakból, diákhitelből és néha ha az órarendem engedte diákmunkából éltem. Esetleg, ha nagyon nem volt pénzem, a szüleim kisegítettek. Ez ha eltartásnak számít akkor igen, 24 éves koromig eltartottak. 2 éve dolgozom és albérletben lakom. Mondhatom magam anyagilag önállónak, mert fent tudom tartani magam, de érzelmileg mindig is fontos volt számomra a család.
A 12:14-esnek nagyon köszönöm a választ! Ráéreztél, hogy min megyek keresztül. Ez az oldal névtelen, de ha az életben mesélek valakinek erről (megjegyzem nem nagyon szoktam erről beszélni, mert igazából szégyenlem) a 4:54-hez hasonló hozzáállást tapasztalok!
és innen is látszik, hogy az emberek mennyire anyagiakra vannak kiélezve. Majdnem mindenki azon akadt fenn, hogy Apukám ráhagyta Anyura a házat, amit annak idején hitelből vásároltak. Anyum most tanári fizetésből tartja fenn magát meg a két kiskorú testvéremet.
Persze, lehetne rosszabb is, de látni azt, ahogy Anyu milyen boldogtalan, valamint a testvéreimnek az értetlenségét... Annyira tipikus magyar hozzáállás, hogy fogjam be a szám, mert másnak még szarabb. Én persze meg "jó dolgomban" nem tudok mit csinálni, csak panaszkodni... Ugye?
Sajnos azt vesztettem el, ami nekem egy alapvető dolog volt, egy alap érték, ami alapján kialakult az értékrendem, amit stabilnak véltem. Amitől gyerekkoromban nem éreztem kevesebbnek magam mondjuk egy újgazdag gyerekhez képest. Ami biztonságot adott, hogy ne menjek bele tisztességtelen helyzetekbe, mert tudtam, hogyha anyagilag nem is tudtak elindítani az úton, de minden minden más szempontból számíthattam rájuk...
Bocsánat, hogy panaszkodom! Nem is megoldást várok ám,csak egy kis megértést így névtelenül.
Ezt küldd el apukádnak is.Igaza van 4/9-nek, egyre elfogadottabb,ha vki egész családot tesz tönkre a sokszor átmeneti kis boldogságáért.Csaqk számolnia kellettvolna: hány embernek lett rosszabb,hánynak jobb a "döntésével".
Na és egy gyakori h.lyeség itt:elkell fogadni a döntésüket. NEM! Ez egyedül apukád aljassága volt, egyedül az ő döntötése,és így kell tovább élnetek, de a döntés nem elfogadható. Idővel talán múlik a fájdalom, de azzal nem vígasztalhatlak, hogy majd te óvatosabban választasz, mert ezt sajnos nem lehet előre látni. Remélhetőleg szerencsésebb leszel, és anyukádnak lesz családja általatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!