Mit csináljak? Tejszín felverés
Figyelt kérdés
Azt írta a recept, hogy verjem fel a tejszínt, amíg kemény nem lesz. Még nem volt kemény, vertem tovább. Vajszerű lett, de kicsapódott lé is keletkezett.
Mit csináljak, hogy legalább a lé is sűrű legyen??
2012. jún. 19. 15:43
11/15 anonim válasza:
A vajat és a savót soha nem fogod tudni "visszaváltoztatni" tejszínné. Szűrd le, a vajat kend kenyérre a savót pedig használhatod pl. muffinhoz. Vegyél másik tejszínt a habhoz.
12/15 mustafa33 válasza:
Semmit. Egyszerüen vajat köpültél. Az a lé pedig az író. Abból nem lesz hab :) idd meg főttkrumplihoz.
13/15 mustafa33 válasza:
A vaj és a tejszínhab között csak két keverés a különbség.
14/15 zusomJe válasza:
vegyél hullala tejszínt, sütikhez az a legjobb.
15/15 anonim válasza:
Nincs semmi baja.. Kell bele 2 ek.liszt es gond megoldva.. Tejuzemben dolgozi a felesegem.. O mondta ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!