Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit csináljak? Tejszín felverés

Mit csináljak? Tejszín felverés

Figyelt kérdés

Azt írta a recept, hogy verjem fel a tejszínt, amíg kemény nem lesz. Még nem volt kemény, vertem tovább. Vajszerű lett, de kicsapódott lé is keletkezett.

Mit csináljak, hogy legalább a lé is sűrű legyen??



2012. jún. 19. 15:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A vajat és a savót soha nem fogod tudni "visszaváltoztatni" tejszínné. Szűrd le, a vajat kend kenyérre a savót pedig használhatod pl. muffinhoz. Vegyél másik tejszínt a habhoz.
2012. jún. 19. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 mustafa33 ***** válasza:
100%
Semmit. Egyszerüen vajat köpültél. Az a lé pedig az író. Abból nem lesz hab :) idd meg főttkrumplihoz.
2012. jún. 19. 23:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 mustafa33 ***** válasza:
100%
A vaj és a tejszínhab között csak két keverés a különbség.
2012. jún. 19. 23:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 zusomJe válasza:
13%
vegyél hullala tejszínt, sütikhez az a legjobb.
2012. júl. 3. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Nincs semmi baja.. Kell bele 2 ek.liszt es gond megoldva.. Tejuzemben dolgozi a felesegem.. O mondta ;)
2012. júl. 5. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!