Hogy is van ez a habszifonokkal? Ha csak 2-2,5 dl habtejszínt veszek, akkor nem tudom kihasználni a 0,5 l-es habszifonomat?
A habtejszín ugye eleve nem olcsó cucc, főleg, ha nem főzőtejszínt vesz az ember. Mondjuk árulnak ilyen 2-2,5 dl-es kiszerelést is. Na most a habszifonok 1 l-es, 0,5 l-es és 0,2-0,25 l körüli űrtartalommal vannak. A fél literes szifonba egy patront kell nyomni, az 1 l-esbe pedig kettőt. De akkor mi van a legkisebbel? Mert "fél patron" ugye nincs. Ha abba is egy egész patront nyomna bele az ember, ugyanúgy, mint a 0,5 l-esbe, akkor másabb lesz a hab állaga vagy csak "pazaroltam"?
Illetve még azt kérdezném, hogy a szifonokat muszáj kezdetben teletölteni tejszínnel, vagy lehet mondjuk félig is? 0,5-ösbe fele annyi tejszínnel?
Habszifonba én még nem láttam 0,2-0,25 l-est.
Legkisebbet 0,5 litereset láttam, abba meg pont jó a 2 dl tejszín, ugyanis soha nem szabad teletenni a szifont? Hova tudna akkor fellazulni a hab? Max félig szabad rakni.
Ha meg még ennél is kisebb a szifon, akkor nem érdemes használni! Azt a ninimális (1 dl) tejszínt verd fel kis habverővel kézzel.
Pesten az egyik legolcsóbb hely, eleve a gyártó mintaboltjába 5db-os patron 276ft.
Szifont is árulnak.
LISS márkabolt:
Cím: 1085 Budapest, József krt. 51.
Tel.: 0620-4299-180
Nyitva tartás:
Hétfő - Szerda: 8:30-16:30
Csütörtök: 8:30-18:00
Péntek: 8:30-16:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!