Vajkrémet lehet sütni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A páromnak hamarosan szülinapja lesz. Vásároltam pár dolgot a sütéshez, és találtam egy videót a torták díszítéséről: http://www.youtube.com/watch?v=r5YLPW5Bq9k&list=UUGVTW6Ye2mt..
Az lenne a kérdésem, hogy ez vajkrém szerintetek? Ha az, meg lehet e sütni, hogy megkeményedjen(mivel a videóban is megsütik)? És meddig áll el?
2012. jún. 15. 14:32
1/5 anonim válasza:
VAJKRÉMET NEM LEHET SÜTNI. azonnal elolvad...a videón vagy színezett tojáshab van, vagy nem tudom.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ez is valami :) Majd utána nézek a tojásnak. Csak azért gondoltam, hogy az, mert több videót is láttam amiben így készül a virág (de nem volt sütve), és azt írták oda, hogy vajkrém. De ezek szerint csak a technika ugyan az.
2012. jún. 15. 17:02
3/5 anonim válasza:
Ezen a videon NEM sütik, a kész tortát diszitik ezekkel a virágokkal. Keress rá a royal icing cimszóra a googleban, akkor elég sok mindent találsz róla.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon szép díszítéseket láttam. Nem tudod esetleg, hogy ezek meddig állnak el?
2012. jún. 15. 19:04
5/5 anonim válasza:
Én is csak olvastam ezekröl, nem igazán tudok többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!