Fityuka kérdése:
Házinyulat szeretnék sütni de előtte pár nappal be szeretném pácolni. Hogy kell ezt csinálni? Mit tegyek a páclébe? Vagy csak olajos fűszerkeverékkel kenjem le?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 13:01
1/3 anonim válasza:
Legyen benne só is. A többi rajtad múlik h mit teszel bele. Asszem a rozmaring megy hozzá
2/3 anonim válasza:
szallonával spékeld meg, majd fokhagymával,és rozmaringal, zsályával dörzsöld be .
Ha páclevet csinálok akkor . fehér bor, rozmaring,fokhagyma, vörös hagyma, fehér répa ,szemes bors , ez kerül bele . A páclében lévő zöldségeket pedig meg sütöm a nyulal együtt majd mártást csinálok belőle ..
a nyúl hús száraz ezért kell szallonával meg tüzdelni ..
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.azt hiszem a fehérborral ki fogom próbálni.
Sót úgy tudom nem szabad bele tenni,mert kemény lesz a hús.
Én azért szeretném bepácolni,hogy puhára,omlósra süljön.
Nem a Gumimacikat szeretném feltálalni :)
2012. jún. 1. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!