Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Házinyulat szeretnék sütni de...

Fityuka kérdése:

Házinyulat szeretnék sütni de előtte pár nappal be szeretném pácolni. Hogy kell ezt csinálni? Mit tegyek a páclébe? Vagy csak olajos fűszerkeverékkel kenjem le?

Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Legyen benne só is. A többi rajtad múlik h mit teszel bele. Asszem a rozmaring megy hozzá
2012. máj. 31. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

szallonával spékeld meg, majd fokhagymával,és rozmaringal, zsályával dörzsöld be .


Ha páclevet csinálok akkor . fehér bor, rozmaring,fokhagyma, vörös hagyma, fehér répa ,szemes bors , ez kerül bele . A páclében lévő zöldségeket pedig meg sütöm a nyulal együtt majd mártást csinálok belőle ..


a nyúl hús száraz ezért kell szallonával meg tüzdelni ..

2012. máj. 31. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.azt hiszem a fehérborral ki fogom próbálni.

Sót úgy tudom nem szabad bele tenni,mert kemény lesz a hús.

Én azért szeretném bepácolni,hogy puhára,omlósra süljön.

Nem a Gumimacikat szeretném feltálalni :)

2012. jún. 1. 09:28

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!