Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sóágyon sült csirkét sós...

Sóágyon sült csirkét sós fűszerkeverékkel kenitek be, vagy sima fűszerrel?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Sima fűszerrel szoktam csinálni.
2011. nov. 18. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
sül csirke füszer keverékkel.,szoktam bekeni,
2011. nov. 18. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Sültcsirke fűszerkeverékkel (van benne só)
2011. nov. 18. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
csak borssal, majorannával. a sóágyból teljesen átjárja a só.
2011. nov. 18. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim válasza:
Ne tegyél rá semmit, átjárja rendesen a só. Kipróbálhatod úgy is, hogy sókéregbe rakod a csirkét, úgy még finomabb és puhább lesz.
2011. nov. 18. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Milyen az a "sókéreg"?

2011. nov. 19. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:

kb 3 kiló sót főszerekkel és tojásfehérjével cvagy egész tojássalösszekevernek, kirakják vele a tepsi alját, ráteszik a pipit és a maradék sóval "bebetonozzák", hogy sehol se látszék ki.

csirke sókéregben címen sok receptet találsz.

2011. nov. 19. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!