Sóágyon sült csirkét sós fűszerkeverékkel kenitek be, vagy sima fűszerrel?
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 10:54
1/7 anonim válasza:
Sima fűszerrel szoktam csinálni.
2/7 anonim válasza:
sül csirke füszer keverékkel.,szoktam bekeni,
3/7 anonim válasza:
Sültcsirke fűszerkeverékkel (van benne só)
4/7 anonim válasza:
csak borssal, majorannával. a sóágyból teljesen átjárja a só.
5/7 anonim válasza:
Ne tegyél rá semmit, átjárja rendesen a só. Kipróbálhatod úgy is, hogy sókéregbe rakod a csirkét, úgy még finomabb és puhább lesz.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Milyen az a "sókéreg"?
2011. nov. 19. 16:07
7/7 anonim válasza:
kb 3 kiló sót főszerekkel és tojásfehérjével cvagy egész tojássalösszekevernek, kirakják vele a tepsi alját, ráteszik a pipit és a maradék sóval "bebetonozzák", hogy sehol se látszék ki.
csirke sókéregben címen sok receptet találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!