Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hány nappal hamarabb érdemes...

Hány nappal hamarabb érdemes bepácolni a húst, hogy jó omlós legyen?

Figyelt kérdés
Azt hallottam minnél tovább áll a pácban annál jobb. Ha pl. pulykát akarok sütni karácsonyra vasárnap bepácolhatom? Nem romlik meg?
2008. dec. 20. 07:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ,milyen husira gondolsz.Marhahúst,disznóhúst 2 nappal sütés elött.Szárnyasokat pedig elötte este.
2008. dec. 20. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Most olvasom,hogy pulyka,ne haragudj!!Szerintem bepácolhatod,csak tartsd hűtőben,semmi baja nem lesz.Egyébként igen,minnél tovább álla a pácban annál fincsibb.Te készíted a pácot,vagy készen veszed??
2008. dec. 20. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Készen szoktam venni, de ha van valamilyen jó recepted megköszönöm.:o)
2008. dec. 20. 10:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is készen szoktam venni a pácot.

De néha fokhagymás tejben is szoktam pácolni a husikat,főleg a rántani valót.

2008. dec. 21. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!