Hány nappal hamarabb érdemes bepácolni a húst, hogy jó omlós legyen?
Figyelt kérdés
Azt hallottam minnél tovább áll a pácban annál jobb. Ha pl. pulykát akarok sütni karácsonyra vasárnap bepácolhatom? Nem romlik meg?2008. dec. 20. 07:13
1/4 anonim válasza:
Attól függ,milyen husira gondolsz.Marhahúst,disznóhúst 2 nappal sütés elött.Szárnyasokat pedig elötte este.
2/4 anonim válasza:
Most olvasom,hogy pulyka,ne haragudj!!Szerintem bepácolhatod,csak tartsd hűtőben,semmi baja nem lesz.Egyébként igen,minnél tovább álla a pácban annál fincsibb.Te készíted a pácot,vagy készen veszed??
3/4 A kérdező kommentje:
Készen szoktam venni, de ha van valamilyen jó recepted megköszönöm.:o)
2008. dec. 20. 10:08
4/4 anonim válasza:
Én is készen szoktam venni a pácot.
De néha fokhagymás tejben is szoktam pácolni a husikat,főleg a rántani valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!