Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kell a húst bepácolni...

Hogy kell a húst bepácolni majd elkészíteni? Milyen pácleveket lehet készíteni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
29%
GOOGLE! (milyen állat, melyik része, és innentől szinte az összes más)
2009. júl. 8. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
65%
De ha nem akarsz sokat vacakolni, akkor vegyél villámpácot, kis zacskóban lehet kapni többféle izesitésben. A szeletelt húst berakod, fél órára hűtőbe és utána grillezed, vagy serpenyőben mindkét oldalon átsütöd.
2009. júl. 8. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
69%

Én így szoktam készíteni a páclevet:

olívaolaj, vörös- és fokhagyma lereszelve,szójaszósz, ételítesítő, só, bors és amilyen fűszert szeretnél még beletenni pl. bazsalikom, kakukkfű

De én szoktam venni fűszerkeveréket is (pl. sült csirke , grill fűszerkeverék) és azt is az olajba teszem bele.

2009. júl. 8. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!