Ha mikroban szeretnek kesziteni tesztat, akkor mennyi vizet kell hozzaonteni es vajon kb mennyi idovel hamarabb/kesobb keszul el mint a tuzon?
Az elsö kettö hülyeséget ir: ugyanis a mikróban NEM KELETKEZNEK káros anyagok.
Ezen kivül a mikróban lehet fözni is, nemcsak melegiteni. Természetesen ha fözni akarsz valamit, akkor az víz nélkül nem megy - de ez nemcsak a mikróra érvényes.
A kérdésre: a tésztához tegyél legalább 3-5-szörös mennyiségü vizet, tedd a mikróba, amig felforr a viz (ez 3-5 perc körül van, utána letakarva hagyd még 10 perdig állni - addigra a viz egy részét beszivja a tészta és megfö töle. Sokkal gyorsabban megvan, mint a tüzhelyen.
kosz a hasznos valaszt az utolso valaszolonak. Kiprobalom.
Sajnos nincsen suto az en konyhamban helyszuke miatt. Ugyhogy marad a mikros/grilles sutogetes.
Amugy nem tudom honnan van ez a tevhit, hogy a mikro vegtelenul karos. Szerintem jo lenne utanaolvasni rendesen mindenkinek, aki mikroellenes, mielott kijelenti ezt igy kerek perec. Tessek hasznalni a Google-t vagy a konyvtarat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!