Van itthon tej (kb 1dl), liszt, cukor, édesítőszer, fahéj, pudingpor.
Egyetemista vagyok, és már csak ennyi dolog van itthon, semmi pénzem ezekből mit tudok sütni vmi recept?
2012. máj. 5. 21:11
1/8 anonim válasza:
Erre kíváncsi leszek. Szerintem semmit, így hogy tojás sincs hozzá. Max. a pudingot megcsinálod, a tejet kipótolod vízzel, de nem biztos... Hat után egyébként sem kell enni! :) Majd holnap...
2012. máj. 5. 21:20
2/8 anonim válasza:
Nekem van egy jó receptem, bár kell bele kókuszreszelék.Sima kevert süti, nem kell bele más, csak liszt, kókusz,sütőpor,tej,cukor.Ha tényleg semmi más nincs, akkor sajna ehetőt nem fogsz tudni ebből sütni :(
2012. máj. 5. 21:24
3/8 A kérdező kommentje:
De rendes vagy, hallod...inkább ne írjál semmit. Paraszt
2012. máj. 5. 21:25
4/8 anonim válasza:
Legközelebb vegyél a spárban él kg zabpelyhet, az 120 forint, abból főzz vízzel zabkását rakj rá fahéjt, keverd össze pudinggal, stb. nagyon finom és rostos, tehát eltelít, utána 4-5 óráig nem leszel éhes:)
2012. máj. 5. 21:42
5/8 anonim válasza:
Nahhh, ezt ki kapta?
2012. máj. 5. 21:44
6/8 anonim válasza:
Gondolom, már megoldottad, vagy azóta már ki is aludtad magad:
A pudingport a tejjel + szükséges mennyiségű vízzel pótolva készítettem volna el, fahéjjal, cukorral felturbózva. Az éhségemet elvette volna gondolom én.
Végülis mit csináltál?
2012. máj. 6. 07:22
7/8 anonim válasza:
Oké!
Örülök, hogy mégsem kellett éhesen lefeküdnöd!
2012. máj. 6. 08:01
8/8 anonim válasza:
palacsintát... Én tojás nélkül csinálom mert a fiam allergiás rá és tejet sem használok mert laktóz érzékeny...
Csak liszt sok víz (ha van szóda akkor azzal de ezért külön nem veszek) cukor, kevés só, és olvasztott margarinnal kenem ki a serpenyőt fahájból meg cukorból megszórod és kész is a fahéjas palacsinta
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!