Véletlenül a sütőport öntöttem a túróhoz a vanília cukor helyett. Lehet ebből valamit sütni?
Figyelt kérdés
amikor meg kóstoltam rossz íze volt.akkor néztem hogy a sütőport összekevertem a v.cukorral.valami jó tipp mit lehetne a kukán kívül csinálni?2010. aug. 9. 21:48
1/5 anonim válasza:
tegyél hozzá lisztet meg tojást és süsd meg =D ja meg vaniliás cukrot =D
2/5 anonim válasza:
Van egy olyan recept, aminek a nevét nem tudom pontosan, de egy túrótorta, aminek nincs tésztája, csak a túró van összekeverve puddingporral, sütöporral, meg még pár izesitövel és megsütve. Nagyon finom, és egyszerüen elkészithetö. A neve valami hasonló, mint "alj nélküli túrótorta" - lehet, hogy valaki tudja a pontos nevét is.
3/5 A kérdező kommentje:
nem a sült túró tortára gondolsz?
csak azt nem tudom már miből mennyi kell.
2010. aug. 9. 22:12
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Nem tudom aktuális-e még...De tudsz belőle túrófánkot csinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!