A palacsintatésztával leöntött, sütőben sült krumplit hány fokos sütőben, és meddig kell sütni? A krumpli nyersen megy bele, vagy előtte meg kell főzni?
Figyelt kérdés
#Palacsintatésztás
2012. máj. 19. 10:04
1/8 anonim válasza:
Amit én tudok, abba nyersen megy a krumpli, de hőfokot mondani nem tudok, az én gázsütőmön ilyen nincs. A sütőt felforrósítom, amikor a tepsit beteszem, akkor egy kicsit visszább veszem, nehogy a külseje megégjen, a közepe pedig gyers maradjon. Tűpróbát csinálok.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tehát olyan közepes hőfokon kell sütni ugye?...és nem kell letakarni?
2012. máj. 19. 10:31
3/8 anonim válasza:
Nem szoktam letakarni. A krumplit az uborka-szeletelőn szelem le, olyan vékony lesz, mint az uborka, mire a palacsinta-tészta megsül, a krumpli is kész lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. máj. 19. 11:29
5/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, több, mint egy órát sütöttem, a teteje már piros lett, de a közepe egy kicsit nyers szerintem, de ehető. Mit csináltam rosszul?
2012. máj. 19. 14:02
6/8 anonim válasza:
OFF:
ha kész lett, postázz nekem is belőle, mert istenkirálynak hangzik!! *___*
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy gyorsan sült? De ha nem vészes, akkor legközelebb egy kicsit tovább sütöd, és biztosan meg fog sülni a közepe is. Vagy pedig nagyobb tepsiben, de vékonyabb sort kell rakni, akkor is könnyebben átsül.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, neked meg fénypostán küldök, csak nyisd ki az ablakot.
2012. máj. 19. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!