Rizstej házilag. Aki készített már segítene?
Ezt a receptet próbáltam (fele mennyiséget kezdésnek), de nem vagyok 100%-ig elégedett.
Az íze egy kicsit kesernyés, bár gondolom ez a rizs miatt van. Milyen rizsből érdemes csinálni?
Tényleg se só se cukor nem kell bele? A bolti sokkal édeskésebb, pedig elvileg abban sincs hozzáadott cukor.
Másnapra besűrűsödött, pedig amúgy is lehetne folyékonyabb. (Tudom, keményítő) Lehet valahogy "fixálni" az állagát?
Ha van jól bevált recepted (minél egyszerűbb eljárással), az is érdekel!
Köszönöm!
Amúgy nálunk beigazolódott a tejallergia, így most felírtak nekünk tápszert, meg olyan port, amiből rizstejet lehet csinálni.
Így most kipróbálom ezt. 90%-ra nagyon olcsó, ha bejön, én sem fogok főzőcskézni...
Azért én annyira nem örülök, mármint az allergiának... :o(
Persze az jó, hogy legalább tudjuk, és papírunk van róla (bár eddig is tudtuk, csak nem volt egyértelmű, hogy akkor mikor mit kaphat), de nagyon remélem, hogy még kinövi.
Nagyobbik lányom már kinőtte, de ő ennyi idősen már túl volt rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!