Salx Narval kérdése:
Hogyan tudnám a házilag készített ecet zavarosságát megszüntetni?
Figyelt kérdés
Az ecetet almából, birsből és fügéből készítettem. Sajnos többszöri átfejtés, szűrés, után is zavaros maradt. Amúgy szuper lett, de jobban örülnék, ha szép tiszta lenne.Ha tudtok, kérlek segítsetek. Köszönöm előre is.2011. dec. 20. 10:59
1/5 anonim válasza:
Mégse lett olyan szuper ha zavaros.Ha jó az erjedés akkor letisztul és fejteni kell nem szűrni.A füge nem épp a levéről híres, nem egyszerűbb volna egyfajtából készíteni?
2/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy az íze jó. Mint írtam nem csak szűrtem át is fejtettem többször. Hát, lehet, hogy jobb lett volna egyféléből készíteni, de úgy gondoltam nem vacakolok három üveggel.:D Nem annyira vészes, de zavarja a szememet. Tudom, ne nézegessem.:D
2011. dec. 20. 11:29
3/5 anonim válasza:
Amúgy mennyi idő alatt jött létre e nemes lötty?Mert úgye van az alkoholos erjedés ami lezajlik és utána a beinvitált ecetsav bacik részegeskedése folytán az etanolból ecetsav lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Most kb 1 hónapos a drága, kicsivel talán több.Pár napja készítettem vele salit, mert már türelmetlen voltam.Én elég erősnek és ízesnek ítéltem, a bolti ecethez hasonlítva, csak hát a kinézete.:D
2011. dec. 20. 14:15
5/5 A kérdező kommentje:
Most, hogy számolgatom, van már 2 hónapos is, hiszen mindjárt év vége van.
2011. dec. 20. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!