Mit jelent az, hogy száraz gőzbe tenni? (pl a házilag készített szörpnél)
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 18:47
1/4 anonim válasza:
Ilyen kifejezés nincs! Száraz dunszt van!Azt jelenti hogy a felforrósított anyagot üvegbe tesszük lezárjuk és szigetelő anyagok közé paplan dunna tesszük ahol pár nap alatt hül ki.
2/4 anonim válasza:
ahogy az előző írta. meleg pokrócok, vastag törülközők közé tenni, egészen a kihűlésig. az legalább 2 nap, de még akkor is van, hogy langyos.
szóval békén lehet hagyni napokig:)
3/4 anonim válasza:
A dunsztolás német eredetű,magyarul gőzölést jelent.
Tehát van olyan magyar kifejezés,hogy száraz gőz.
A módszert jól írták az előzőekben.
4/4 anonim válasza:
hello, még egy tanács, ha elfogadod, amikor becsomagolod először rossz, kidobható cuccal kerítsd körbe, és utána a paplan,pléd stb. mert én jártam úgy, hogy egyik üveg megrepedt, amit akkor nem vettem észre, és szépen elfolyt
az egész.elég kellemetlen volt utána rendet rakni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!