Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kovászos uborka most?

Kovászos uborka most?

Figyelt kérdés
Hány napig szoktátok a kenyeret rajta hagyni, én nyáron nagy melegben 3 napig, de most hűvösebb van, vasárnap raktam el, mikor szedjem le a kenyeret?
2012. máj. 22. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Én szombaton raktam el, még rajta van. Majd este megkóstoljuk, aztán ha jó, akkor leszűröm és mehet a hűtőbe:-)
2012. máj. 22. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor még várok 1 napot én is.
2012. máj. 22. 16:16
 3/4 doboszoli ***** válasza:

1-2 napig a tűző napon, utána a konyhában amíg a lé kellően "zavaros", és savanykás lesz. Utána szűrés, lemosás, és hűtő.

Tanult barátom,-tudodki- írta az egy -két evőkanál ecetet, amitől az ubi ropogós marad.

Ezúton szeretném megköszönni Neki, működik!

2012. máj. 22. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem volt tűző nap, ezért nem tudom hány nap alatt érik be, de ma megkóstolom. Egyébként nekem ropogós szokott maradni ecet nélkül is, talán azért, mert mindig friss és apró uborkákat teszek el.
2012. máj. 23. 06:52

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!