Szűrt kovászos uborka levét alapanyagként tudom-e ételkészítésre haszálni? Lehet-e a felhasználásával finom ételt készíteni, amiben hús is van?
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 10:03
1/4 anonim válasza:
Legfeljebb salátalének tudom elképzelni.Nem ismerek olyan ételt,amelybe ecetes lé kell.
2/4 anonim válasza:
Hát akár egy savanyúbb zöldség levesbe, sima krumpli levesbe is. Akár egy saláta krumplit készitesz és ecet helyett azt a levet töltöd! Szerintem fel lehet használni
3/4 anonim válasza:
Szürd le.Tedd el hűtőbe.Másnapos gyomorra kitünő.Nagyon jó étvágygerjesztő is.De nagyon jó saláta alapléhez is de csak érzéssel.
4/4 A kérdező kommentje:
Másnaposság ellen mindig jól jön :D Köszi
2010. márc. 23. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!