Ha az olajban pirított hagymára rászórom az őrölt pirospaprikát, félre kell húzni előtte a tűzről hogy előtte kicsit lehűljön az olaj?
Figyelt kérdés
És miért?2012. ápr. 28. 16:06
1/5 anonim válasza:
Félre lehet húzni de a lényeg hogy nem kell annyi ideig várni míg megég a paprika keverni pár mp-ig és tenni bele a következő alkotót.
2/5 anonim válasza:
Mert ha megég a paprika, akkor keserű lesz tőle az étel.
Amúgy én ezt úgy szoktam kivédeni, hogy először felöntöm vízzel, vagy amivel kell, aztán bele a paprika. Abszolút nem érezni az ízén a különbséget.
3/5 anonim válasza:
A paprika csak zsírban adja ki az ízét,olajban nem. Amikor a hagyma kész,félre kell húzni,és akkor tenni rá a paprikát,és utána a húst.Ha a hús is átpirult,akkor engedd fel vízzel. Ha a paprikát csak akkor teszed rá,amikor már rajta a lé,egészen más íze lesz az ételnek.
4/5 anonim válasza:
Igen a sorrend fontos, a hagyma megdinsztelése után kell rátenni a pirospaprikát, mindenképpen kis lángon, kicsit kevergetve, hogy oldódjon a zsiradékban a paprika, ezután jön a krumpli, paprikás krumpli, pörkölt, akkor a hús, és együtt jól át kell forgatni, lepirítani, csak utána szabad vízzel felönteni, néhányszor a főzés közben kiforralni.
5/5 anonim válasza:
Húúú!Nagy a baj.Remélem még 10 éves kor alatt vagy mert ezt egy 10 éves gyerek már tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!