Hogyan nem lesz "lisztízű" a rántással készült leves (pl. karalábé, borsó, stb)?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 13:54
1/4 anonim válasza:
Nem lesz liszt-ízű, ha nem teszel bele sok lisztet és nem égeted el. A karalábéba tejfölt is tehetsz, az is közömbösíti. De a lényeg: keveset és csak kicsi ideig hagyni a tűzön. És csak mitán levetted mehet bele a paprika.
2/4 anonim válasza:
Pl. borsólevesbe szinte csak mutatóba kell liszt. Miután megpárolódott a borsó, és már alig-alig van alatta víz, akkor meghinted egy nagyon kevés liszttel, majd lassan adagolod hozzá a tejet és a vizet.
3/4 anonim válasza:
Nem kell sok liszt semmilyen rántásba , de az a lényeg hogy jól forrald ki amikor már benne van az ételben .
4/4 anonim válasza:
Probáld ki keményitővel,vagy pudingport..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!