Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Spenótot meg lehet csinálni...

Spenótot meg lehet csinálni rántás NÉLKÜL?

Figyelt kérdés
Diétázom és gondoltam eszem egy kis spenótot,de ha lehet kihagynám a rántást.Van értelme a fagyasztott parajt csak sóval,borssal,fokhagymával megfőzni?
2012. ápr. 11. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Bioboltban lehet kapni szojat pl. ez van babkent, de szoja kocka is van, ezzel tudod suriteni pl. A babot ledaralni szoktam, es a liszjevel suritem, de kockakat is lehet osszedarabolni kloffoloval, es szinte belefozod, ez is surubb allagot fog adni. En soha nem rantom a zoldsegeket, es igy sokkal egeszsegesebb is.
2012. ápr. 11. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze, egy kis tejet rakhatsz bele.
2012. ápr. 11. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
A fokhagymát néhány csepp olajon előtte pirítsd meg, ha majdnem kész a főzelék, akkor keverhetsz hozzá zsírszegény joghurtot vagy tejfölt. Nagyon feldobja.
2012. ápr. 11. 14:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Megcsináltam.Csak kivettem a fagyasztóból a parajpürét,kis fokhagyma,bors,só,kevés víz és negyed óráig főztem.Teljesen olyan lett mint az eredeti!!!!

Ha vége a diétának is így fogom csinálni,mert sokkal gyorsabb és egyszerübb.Köszi a tippeket azért :) !

2012. ápr. 11. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Én már a spenótot is hasonlóan csinálom, persze fokhagyma nélkül, csak tejet tejet rakok bele, a spenótba meg tej + víz. Pillanatok alatt kész, és finom.
2012. ápr. 12. 00:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Sóskát akartam írni :)
2012. ápr. 12. 00:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sosem rántom, hanem habarom egy kis tejföllel. Sokkal lágyabb úgy.
2012. ápr. 12. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!