Megkell hámozni a cukkínit rántás előtt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 19:02
2/7 anonim válasza:
A most kapható, fiatal, zsenge cukkinit nem. Nekem már volt szerencsém olyan öreg cukkinihez szezon végén, hogy rántás után se bírtuk elrágni a bőrét. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Kösziii a gyors válaszokat :))
2011. ápr. 18. 19:09
4/7 anonim válasza:
Én meg szoktam hámozni, mert a héja kemény, ha csak nem fiatal, friss cukkiniről van szó.
6/7 anonim válasza:
Szia!
A zsenge cukkinit nem kell hámozni!Azért ajánlom,hogy kóstold meg a héját,nem kesernyés-e!
Mostanában "belefutottam" ilyenekbe!Soha nem volt ilyen gondom vele ezelőtt,hogy mitől ilyen ,passz!
7/7 anonim válasza:
Szerintem sem kell,itt a fiatal cukkinire gondoltam,meg függ,hogy éppen mire használom.
Pl.ha tócsnit,vagy főzeléket készítek belőle,akkor megpucolom,és úgy reszelem le,
viszont tésztához készítem,akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!