Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Megkell hámozni a cukkínit...

Megkell hámozni a cukkínit rántás előtt?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2011. ápr. 18. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A most kapható, fiatal, zsenge cukkinit nem. Nekem már volt szerencsém olyan öreg cukkinihez szezon végén, hogy rántás után se bírtuk elrágni a bőrét. :)
2011. ápr. 18. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Kösziii a gyors válaszokat :))
2011. ápr. 18. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én meg szoktam hámozni, mert a héja kemény, ha csak nem fiatal, friss cukkiniről van szó.
2011. ápr. 18. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A mostanit nem kell meghámozni
2011. ápr. 18. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A zsenge cukkinit nem kell hámozni!Azért ajánlom,hogy kóstold meg a héját,nem kesernyés-e!

Mostanában "belefutottam" ilyenekbe!Soha nem volt ilyen gondom vele ezelőtt,hogy mitől ilyen ,passz!

2011. ápr. 18. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kell,itt a fiatal cukkinire gondoltam,meg függ,hogy éppen mire használom.

Pl.ha tócsnit,vagy főzeléket készítek belőle,akkor megpucolom,és úgy reszelem le,

viszont tésztához készítem,akkor nem.

2011. ápr. 21. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!