Cukkinit (zsengét) meg kell hámozni?
Figyelt kérdés
2008. jún. 20. 10:57
1/5 anonim válasza:
Szia! Én úgy tudom, hogy nem kell!
2/5 anonim válasza:
Ha rántva fogyasztod, akkor nem kell meghámozni, hiszen a héjában van a legtöbb vitamin.
Azonban ha salátát készítesz belőle érdemes meghámozni, mert nyersen a héja enyhén kesernyés. (salátanak kockára vágva az igazi, vmilyen öntettel koronázva)
3/5 anonim válasza:
Én rántani szoktam és meghámozom. Ez olyan, mint az uborka, van aki meghámozza, van aki nem...
4/5 anonim válasza:
A gyenge cukkínit, mi nem szoktuk sütés, vagy grillezés előtt hámozni, sőt a magja is benne marad! Csak alaposan megmossuk, felkarikázzuk, és fűszerezzük.
5/5 anonim válasza:
Zsenge cukinit nem kell meghámozni vagy szeletekre vagy hasáborra vághatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!