A cukkinit meg kell hámozni mielőtt kirántom?
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 14:59
2/8 anonim válasza:
igen,én megszoktam.Nem valami finom ha rajta marad.
3/8 anonim válasza:
nem. zsenge héja van, nem is érzed, ha eszed. Viszont abban van a vitamin.
4/8 anonim válasza:
A nagyon gyengét nem szoktam.
De ha már nagyobb, magok vannak benne, hiába a körmömet bele tudom nyomni a héjába, vagyis még nem erős, meg szoktam hámozni.
5/8 anonim válasza:
Én meg szoktam hámozni. Még a magokat is kiszedem a közepéből, és karika formájú lesz.
6/8 anonim válasza:
kidobjátok a felét. Ez nem tök, vagy patiszon
7/8 anonim válasza:
Ha nem keményedett meg, akkor felesleges hámozni!Én a zsenge tököt sem szoktam,és a magját sem szedem ki belőle!
8/8 anonim válasza:
a cukkini tökféle, a patiszon is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!