A cukkinit meg kell hámozni a főzéshez?
Figyelt kérdés
Rakott cukkinit akarok csinálni, de cukkinit még sosem főztem. Padlizsánt azt héjjal együtt szoktam készíteni. A cukkinit is lehet, vagy meg kell hámozni?2011. aug. 5. 08:37
1/8 anonim válasza:
Én a cukkinit is héjjal együtt készítem, ha olyannak találom azt. A múlt héten kaptam egy jó nagy adagot, annak már sárgás sérültes volt a héja, annak leszedtem.
2/8 anonim válasza:
Én mindkettőt meghámozom.Egyszer megkínáltak rántott padlizsánnal,aminek nem szedték le a héját,nekem nem ízlett..
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Ez szép zöld, megpróbálom héjjal együtt.
2011. aug. 5. 09:11
4/8 anonim válasza:
Én sosem hámozom :)
Mi tegnap ettünk rántott cukkinit, nagyon finom!
5/8 anonim válasza:
Mi a rizseshúsba tettünk cukkinit, de nem hámoztuk meg.
6/8 anonim válasza:
Mi a csudának kell enni az emészthetetlen héjat? Felesleges!
7/8 anonim válasza:
amíg a körmöd simán belemegy, addig nyugodtan fogyaszd héjastól. a nagyobb, öregebbeket, már tényleg érdemes hámozóval nagyon vékonyan lehúzni.
8/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam. Sok lett volna a tepsibe, ezért a maradékot kisütöttem. Finom lett mindkettő, és puha volt a héja.
Bár nekem a padlizsán jobban ízlik.
2011. aug. 5. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!