Tökfőzelék. Most akkor habarás vagy rántás? Még soha nem csináltam és az egyik helyen rántást, a másik helyen habarást ír a recept. Most akkor melyik kell bele?
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 20:24
1/17 anonim válasza:
Ki hogyan csinálja. Én habarom. Van aki rántja
2/17 anonim válasza:
... Én meg rántással szoktam. :)
3/17 anonim válasza:
én is habarással csinálom, úgy jobb is
5/17 anonim válasza:
Habarással nem annyira szeretem, bár úgy sem rossz.
6/17 anonim válasza:
anyám rántással csinálja, én habarok minden főzeléket, mert úgy sokkal egyszerűbb nekem, pláne, hogy egy főzőlapom van csak :D
7/17 anonim válasza:
Habarni,mert a tök gyenge főzelék,ezenkivül a kapor aromája elveszik részben a rántással.
9/17 anonim válasza:
Próbáld ki mindkettőt aztán meglátod melyik izlik. Leveskockával ízesitsd és kis citromlével.
10/17 anonim válasza:
Mindkettő megfelelő a tökfőzelékhez.
Én azért alkalmazom általában a habarást,mert sokkal kevesebb zsiradékhasználással jár.A tökfőzelék így egy "könnyű" étel marad.
Elég zsiradékot viszek be a hozzá sütött jó néhány fasírttal!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!