Hogy kell krémesíteni/habosítani a tejet?
Hogy kell habosítani/krémesíteni a tejet pl cappuccino-hoz?
Azt tudom hogy gőz, meg ilyen, de nem sikerül szépen, mindig van benne nagybb buborék, és nem olyan tartós a hab.
Lehet kapni mini tejhabarót, pl ikeában 200 ft. 3cl tejből lesz tejhab 3dl pohárban tele.
2 ceruzaelemmel működik
Hát nagyon okos vagy, volt esetleg egyáltalán a kezedben? Persze, tejhabaróval olyan hab lesz tejből, hogy rágni kell...
Attól függ hány percig csinálod, nem?
...
Nem csinál kemény habot, de egész jól meg lehet csinálni vele cappuccinohoz. Viszont kicsit hamarabb esik össze a hab, és jóval levegősebb marad, mint mondjuk, amit kávézóban csinálnak.
De vannak olyan kávégépek (már egész elérhető áron), aminek van gőzkarja is, azzal már jó tejhabot tudsz készíteni, akár latte macchiatohoz is és masszívabb is marad.
Köszi :)
Közben kiderült, hogy egy kb játék szinten lévő géppel próbáltam eddig, ami alig adott és nem túl jó "adott", kipróbáltam egy profi nagyobb/ipari géppel ott ment.
http://www.youtube.com/watch?v=si-wsNVh7qI&feature=related
Ilyent azzal a habosító elemes kisgéppel nem tudnék csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!