Mit tudnék enni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy sajnos majd csak hétfőn megy rá a fizum a kártyámra (10-én utalnak)és nincs itthon szinte semmi kajám, pénzem se nagyon. 1200 ft-om van összvissz. /sajnos 16000 ft-al kevesebb fizut kapok, mint eddig/

Ma még kibírtam valahogy 2x ettem (tudtam csinálni két adag krumplifőzeléket) ezt ettem. De mit fogok enni csütörtök, péntek, szombat, vasárnap? Nem akarok kölcsön kérni, így is elég ciki ez.

2012. febr. 8. 21:48
 1/7 A kérdező kommentje:

Ezek vannak a hűtőben: 2 db tojás, 1 szelet párizsi, kotradék margarin, negyed zacskó savanyított káposzta, 1 tubus majonéz. Meg van egy pár db háztartási kekszem (de ez a reggelim). Van még fél üveg olaj, pár db hagyma, 2 fokhagyma, 1 db alma.

Összesen ennyi kajám van itthon.

Mit tudnék csinálni ezekből, ennyi pénzből (jó lenne 2 féle ételt). Valami olyat ami nem túl szénhidrátgazdag, de olcsó, mert cukros vagyok.

2012. febr. 8. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél fél kg sárgaborsót és rántsd be fokhagymás rántással /nagyon kevés rántás!/

Paprikás krumpliba vágsz darabokra vágott párizsit, savanyú káposztával isteni!!

2012. febr. 8. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jókat ír az első, esetleg vegyél rizst, az viszonylag olcsó és sokáig elég is, pirítasz alá hagymát - barna rizst tudsz venni Sparban 300 Ft-ért egy kilót, az jobb a cukrosoknak, mint a fehér rizs.
2012. febr. 8. 23:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ha van némi pirospaprikád, liszted és köményed is, akkor tojásos levest (kömény megpirít, kis fokhagyma hozzá, felöntöd vízzel, sózod, felvert tojást bele és berántod), s akkor lesz levesed is.
2012. febr. 8. 23:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Inzulint evés nélkül be ne adj, mert behipózol!

Legjobb, ha befekszel a diabetológiára, ott enni is adnak...

2012. febr. 9. 00:09
 6/7 anonim ***** válasza:
92%
Hol laksz?Adok egy ezrest...
2012. febr. 9. 00:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Szeretném megköszönni a segítőkész és hasznos válaszokat mindenkinek, aki írt! Nagyon jó ötleteket adtatok.

Köszönöm szépen!

(éhesen még gondolkodni sem tudtam :D )

Utolsó: Kedves vagy, de én tényleg nem könyöradományért, vagy sajnálatért jöttem ide, hanem ötletekért.

2012. febr. 9. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!