Amikor benéztek a hűtőbe de nem találtok semmi fogatokra valót mit szoktatok enni?
Testépítéssel foglalkozom, és nekünk elengedhetetlen hogy rendesen étkezzünk, illetve hogy ne legyünk éhesek, ha nem együnk együnk együnk normálisan, viszont én sajnos sokszor vagyok úgy hogy benézek a hűtőbe és semmi olyat nem találok hirtelen amit megennék, viszont a sütés főzéshez konyítok valamennyit, mit ajánlotok ilyen esetekre? Amibe azért van tápérték, és laktató is, meg finom stb stb :)
Szóval hat az éhség ellen, (egészségesen)
F/18
Erre az esetre általában van vészkekszgolyó a hűtőben. bekapok egyet és már nem vagyok plyan éhes :D
de általában sajtostojásosszendvicset csinálok magamnak, vag
Nálunk mindig van otthon barna kenyér, margarin meg fűszerek. Csinálok fűszervajat és felső sütésre 10-15 percre berakom a sütőbe pirtósnak, előmelegítettbe persze, 180fokra. Csak aza baj megeszek vagy fél kilót, olyan jó.
Fűszervaj házilag:
2-3 gerezd fokhagymát nagyon apróra vágsz, hozzá annyi margarin, amennyivel a kenyereket meg akarod kenni. Egy kicsi pirospaprika, bors, kakukkfű, borsikafű és majoranna. Ne legyen tele fűszerrel de azért látszódjon benne. Melegen valami isteni!!!!
Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek.
A gyümölcsevéssel nincs gond, viszont nem vagyok pesti, és hát a házhozszállítás erre nem igazán megoldható. De a többi jól hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!