Mi a legjobb legerősebb étel ragasztó, amit meg lehet enni, és világos színe van?
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 19:45
1/7 anonim válasza:
Cukorszirup?
Ha megszárad, akkor köt, addig nem tudom, talán tartani kellene?
2/7 anonim válasza:
Vagy glazur. (tojásfehérje+porcukor.)
5/7 A kérdező kommentje:
A tojásfehérjét fel kell verni?
2010. nov. 16. 08:06
6/7 A kérdező kommentje:
Rákerestem a glazúrra, de teljesen más receptet írnak rá általában. Lásd pl: [link]
2010. nov. 16. 08:08
7/7 anonim válasza:
a glazúr a royal icing-al azonos
lényege, hogy egy tojásfehérjére 20-25 dkg jól átszitált porcukrot mérsz ki (+ 1-2 csöpp citromlé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!