Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan tudom ugy elkésziteni...

Hogyan tudom ugy elkésziteni a csukát hogy rendesen lehessen enni ne keljen annnyira tartani a szálkátol?

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
A csuka egy elégg szálkás hal, ezért sűrün kell irdalni /1/2 cm-enkét bevagdalni mindkkét oldalát/. Ha egyben sütöd meg, a szálkákat is könnyebb kiszedni belőle.
2010. okt. 15. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon szálkás hal. Irdalni nem elég 1-2 cm-énként, éles késsel sűrűn, néhány milliméterenként vagdosd be.
2010. okt. 15. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
filézd le
2010. okt. 17. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:

Filézni csak a nagyobbat érdemes szerintem. 3-4kg felett.

marad a sűrű irdalás! Igaz ha pörköltöt akarsz jobb a filé!

Tejfölösen, sok majoránnával isteni,főleg ha füstölt szalonna zsírjából csinálod az alapot! Nyam-nyam!!!

2010. okt. 23. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!