Hogyan tudom ugy elkésziteni a csukát hogy rendesen lehessen enni ne keljen annnyira tartani a szálkátol?
Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 17:58
1/4 anonim válasza:
A csuka egy elégg szálkás hal, ezért sűrün kell irdalni /1/2 cm-enkét bevagdalni mindkkét oldalát/. Ha egyben sütöd meg, a szálkákat is könnyebb kiszedni belőle.
2/4 anonim válasza:
Nagyon szálkás hal. Irdalni nem elég 1-2 cm-énként, éles késsel sűrűn, néhány milliméterenként vagdosd be.
4/4 anonim válasza:
Filézni csak a nagyobbat érdemes szerintem. 3-4kg felett.
marad a sűrű irdalás! Igaz ha pörköltöt akarsz jobb a filé!
Tejfölösen, sok majoránnával isteni,főleg ha füstölt szalonna zsírjából csinálod az alapot! Nyam-nyam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!