Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kell csomós rizst csinálni?

Hogy kell csomós rizst csinálni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 19:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%
mi szimplán csak mócsingós rizsnek hívjuk :) anyukám utálja, viszotn mi sokkaljobban szeretjük, igaz, hogy nem olyan gusztosos, de sokkal finomabb, nem olyan száraz, mint a "hagyományos". Kb ugyanannyi víz kell hozzá, mint a simához, a trükkje az, hogy nem kell lefeni és folyamatosan kevergetni kell. Ennyi:)
2009. ápr. 16. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket, igyekszem:)
2009. ápr. 16. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!