Nagyon sós lett a pörkölt. Milyen trükkel, praktikával tudnám ehetővé varázsolni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 14:32
11/16 A kérdező kommentje:
Ezt még nem is hallottam :O
Ha megint igy járnék, ki fogom próbálni ;)
2011. júl. 11. 21:50
12/16 xD csajszi válasza:
íme az én praktikám :) ha sós a pörkölt, akkor kiszedem a tányérba, rászedem a köretet, ezesetben krumplit, vagy nokedlit, összekevertem, és megettem.. ennyi... fintorogtam, h sós, de ez van.. legalább kiderült, hogy szerelmes vagyok ;)
13/16 anonim válasza:
Felezd el,egyik feléből felhigítva tudnál gulyást főzni,másik feléből rízs hozzáadásával pedig rizsehúst természetesen nem sózni.
14/16 anonim válasza:
Főzz ugyanannyi pörköltet só nélkül és öntsd össze és rotyogtasd fel! Jó étvágyat
15/16 anonim válasza:
balf_sz vagy ha megint elkűrod
16/16 anonim válasza:
veszel ki a szaftjából és vízzel hígítod. nem lesz olyan sűrű a szaftja, de valamit valamiért:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!