Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nagyon sós lett a pörkölt....

Nagyon sós lett a pörkölt. Milyen trükkel, praktikával tudnám ehetővé varázsolni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 14:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ezt még nem is hallottam :O

Ha megint igy járnék, ki fogom próbálni ;)

2011. júl. 11. 21:50
 12/16 xD csajszi válasza:
íme az én praktikám :) ha sós a pörkölt, akkor kiszedem a tányérba, rászedem a köretet, ezesetben krumplit, vagy nokedlit, összekevertem, és megettem.. ennyi... fintorogtam, h sós, de ez van.. legalább kiderült, hogy szerelmes vagyok ;)
2011. júl. 14. 04:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim válasza:
Felezd el,egyik feléből felhigítva tudnál gulyást főzni,másik feléből rízs hozzáadásával pedig rizsehúst természetesen nem sózni.
2011. júl. 14. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim válasza:
Főzz ugyanannyi pörköltet só nélkül és öntsd össze és rotyogtasd fel! Jó étvágyat
2011. júl. 16. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim válasza:
0%
balf_sz vagy ha megint elkűrod
2011. júl. 20. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:
veszel ki a szaftjából és vízzel hígítod. nem lesz olyan sűrű a szaftja, de valamit valamiért:))
2011. júl. 31. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!